SedanurAydnAta Yusuf canım belirtilerin var mıydı benimde aynı gün seninle bebeğin nasıl. Sabah nişanım geldi sancımda var nst de ama düzenli değil. Kaç kilo doğdu bebeğin
Yusuf Belissima kahvem si leke geldi doktora geldim kontrol ediler sonra sezeryana aldilar ama benim ilk çocuğunda sezryandi 2.200 kilo.dogdu çok suķur iyi yanında kuveze girmedi
Yusuf SedanurAydnAta kahvem si leke geldi doktora geldim kontrol ediler sonra sezeryana aldilar ama benim ilk çocuğunda sezryandi 2.200 kilo.dogdu çok suķur iyi yanında kuveze girmedi
Elif_aren_emrah Bende 35+5 im bugün hastanede suyu azalmış dedi korktuk eşimle beraber.nstye girdim normal cıktı. Sizdede aynı durummuydu
Yusuf Elif_aren_emrah kahvem si leke geldi doktora geldim kontrol ediler sonra sezeryana aldilar ama benim ilk çocuğunda sezryandi 2.200 kilo.dogdu çok suķur iyi yanında kuveze girmedi
Defnemmm2301 Cnm biraz bilgi verir misin doğumun nasıl geçti inşallah rahattır kaç kilo doğum yaptın hangi belirtiyle gittin hastaneye 😊 Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Karamm Yusuf rabbim sağlık sıhhat versin cnm. sezaryen olmuşsun spinal mi oldun. ameliyat sonrası uyuşman felan kaç saate geçti.
Yusuf Karamm genel anestesi oldum 1.5 da girdim 2 de doğmuş çocuk odaya geldigim saati hatirlamiyorum