Nzl-26 Teslime1722 bendede oldu göğüste göbekte ve belde cıldıyeye gıttım krem verdi gectı sımdılık bısey yok cıldıyeye gozukmelısın 😍
_almirasmom Teslime1722 benımde kasıntım cok ellerım ayaklarım kasınıyordu sımdı karnım kollarımda bacaklarımada vuruyo kasımtı :(
Nzl-26 Ruken_olgn ıkı bölgemede ıkı ayrı krem verdi ısımlerını hatırlamıyorum ama ne olduğuna doktor bakmalı goguslerıme egzama demıstı mesela benm
glnr_21 glnr_21 bence ovadril krem alıp kullanın çok faydası oluyor her yerime sürüyorum ben hemen kesiyor kaşıntıtk
Nzl-26 Teslime1722 evet asla uyuyamazdım esımı kaldırıp vazelın sürdürürdüm öyle gecerdı doktor kremlerinden sonra ama bısey kalmadı suanlık
Lavinya1014 Teslime1722 beklemeden doktorunuza gidin lütfen gebelik kolestazı gibi duruyor sizin hemen karaciğer enzimlerine bakılsın hiç doktorunuza sormadınız mı benm kasıntım var napmam lazım diye hiç vakit kaynetmeyin hemen doktora gidin
glnr_21 Lavinya1014 benimde öyle gittim hepsine bakıldı gebelikte özellikle ilk gebeliklerde son aylarda kalınma hormonlardan dolayı normal gevelik alerjisi dedi bana