Moonrose16 30 Aralık kan testi sonucum 0.13 dü . Doktor hamile değilsin , PCos lu sun dedi . Adet gecikmemin 2 . Günü 6/ 7 test Farklı marka testleri denedim aynı çift çizgi sonucu aldım . Testleri sabah idrarıyla yaptım . Bugün akşam merak edip yine denedim sonuç bu . Sizce gebelik ihtimali var mı dır . https://www.hizliresim.com/bps0n9q
Meleklerininannesii Moonrose16 bence var canım kan testini yenilediğin zaman sonucun değiştiğini göreceksin hayırlı olsun 💕🌸
Sevval0308 Canım egerki ilk beş dk içinde çıktıysa hamilesin test öyle gösteriyor bende o şekilde öğrendim.rabbim gonlunuzdekini hayırlısıyla size nasip etsin 💚
Moonrose16 Sevval0308 evet ilk 5 dk da çıkıyor . Ama doktor bizim için önemi yok o testlerin diye azarlar gibi konuştu
Moonrose16 Sevval0308 geçen sene yine aralık ayında hamile kaldım kimyasal la son buldu geç döllenme yaşadım . Şimdi de sanırım geç döllenme gibi duruyor . Hayırlısı bakalım inşallah bebiş tutar .
MUSU21 Moonrose16 tovbeler olsun manyak mi ne degistirdiniz insallah doktorunuzu.. niye oyle dedi ki? Pcoslularin idrari cift cizgi cikarip negatif mi oluyormus.. 🙂 bence de net var dhaa silikti benim gorunmuyordu resmen yani. Kan verin bakalim..
Aysnr11 Moonrose16 pzts beklemenize gerek yok yarın acilde de verebilirsiniz o testlerin yanılma payı da çok düşük bozuk olmaması dışında ama hadi 2 tanesi yanıldı diyelim hepsi mi yanlış çıkacak bence hamilesin hayırlı olsuunn 🌸🌸
Aysnr11 Moonrose16 O zaman hayırlı olsuun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bizlere de dua etmeyi unutma 🌸💖
myangelson Moonrose16 kan tahlilini tekrarlamani öneririm canım testte çizgi var çünkü testlerin hepsi bozuk olacak değil ya bı kan ver baktır bakalım
Kbra3352 Moonrose16 gebelik var pcos da yumurtlama düzensizliği olduğu için sanırım tahlilde sonra döllenme olmuş veya tahlilde sonra beta yükselişe geçmiş olabilir
Moonrose16 Kbra3352 olabilir ihtimal geçen sene aralık da da böyle kaldım adet gecikmemin birinci günü 34.1 le falan öğrenmiştim kimyasal geçirdim . Birde adet gecikmem olmaz hep gününde olurum ama yumurtalarım yavaş mış
Kbra3352 Moonrose16 benimde aynı şekilde idi sonra doktor kontrolü altında gebe kaldım sağlıklı oldu şükür inşallah sağlıklı bir gebeliktir