fatmanuratilgaan Çok merak ediyorum 5+1 daha yeni gebeyim yerleşme kanaması ne zaman başlıyor nasıl bir şey ve ne kadar sürüyor?? Benim annem de olmamış acaba bende de olmama olasılığı varmıdır?
BFerayeY fatmanuratilgaan kanama tarzı olmuyor hafif lekenme tarzı oluyor .bu haftalar 6. Haftalar oluyor genelde kan değil ama
Sedakaya fatmanuratilgaan bendede olmadi sadece 2 gün kahverengi kan gibi akinti oldu o kadar doktora gittim önlem amacli progestan verdi 1 kutu onu kullandim bi daha oyle biseyle karsilasmadim canim
gzmkly fatmanuratilgaan herkeste olacak diye bir durum yok benimde olmamıştı ben sadece geçmek bilmeyen bir kasık ağrısı çekmiştim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
fatmanuratilgaan Kanarya umarım bende de olmaz evham yaparım deliririm herhaldee evde 🙈 daha önce 2 kere düşüğüm olduğu için şimdi çok endişe var içimde 😐
Kanarya fatmanuratilgaan hayırlı uğurlu olsun bu arada, Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sıkıntısız problemsiz🙏
Nevinklckayatas Herkeste olmayabilir bence bende de olmadı iyi ki olmadı bende çok paniklerdim sanırım 🙃...