Seyma_erkan27 Peki kızlar gebelikte ağrı kesici kullanan varmı şiddetli baş ağrım var parol yutsam mı? bilgisi olan var mı, duş aldım yinede geçmedi
Symaaas Seyma_erkan27 tansiyon bak canım doktoruna sor öyle iç geçmeyen ağrılarda evet içiliyor ama doktorun uygun görürse bol bol su sıvı tüket bünye susuz kalıncada baş ağrı yapar
Happyhappy__ Seyma_erkan27 günde 3 kes içebilirsiniz doktorum öyle demişti bans herhangi bir zararı yok gebelikte tek kullanılan ağrı kesici bu ❣️
Love13 Seyma_erkan27 doktorum bana parol alabilirsin dedi ağrın olduğunda ama sen yinede çok zorda kalırsan al
Symaaas Eda_okur0110 benimde oldu 2 gündür ağrım var kanamam yok şükür korkmuştum ya inş sizin dediğiniz gibidir 🥺 aama ara ara gelem ağrı şükür şuan iyim 6+6 miniğiz henüz
Beyza9 Happyhappy__ bugün kontrolüm vardı bebeği gördü ama kesemin aşağıda olduğunu söyledi daha yukarıya çıkması gerekiyormuş
Happyhappy__ Zumrutkb Zumrutkb hiç korkmayın içinizi ferah tutun bol bol dinlenin hiç iş yapmayın çok dikkat edin kendinize ❣️
Happyhappy__ MendeS ihtimal yüksek eğer görmezse vajinalden bakar ilk üç ay doktorlar kesin detaylı görmek için alttan bakıyorlar 🤗
YG07_07 Bende 6 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim beta 1817 sen 3600 çıkması gerekirken 3100 çıktı acaba bir sıkıntı olur mu pazartesi günü tekrar çağırdı.
Happyhappy__ YG07_07 tekrar kan verin ve aynı hastanede verin farklı yerde verince değerler değişiyor ❣️
sulecakir53 YG07_07 Littlehappy 6+5 de bende de kanama alanı gördü doktor progestan verdi 10 gün snra kontrole çağırdı çok dikkat ettim annem yanmdaydı iş yapmadım kontrolde kanama alanı çok çok küçülmüştü korkmayın düzelir inşallah sizin de
Happyhappy__ Fidangkts bebeği gördü mü peki? İsterseniz başka doktorada gidin her doktor aynı şeyi söylemiyor ❣️
Fidangkts Happyhappy__ bebek var yada yok demedi benimde sormak aklıma gelmedi korktum 5 yıl sonra bekledim sonunda oldu ama öyle sorun ciknca yine umudumu kaybediyorum
Birerkekbirkizannesi 12+3 deyim. 2. Gebeliğim ama ilkine hiç benzemiyor. Halsizlik bulantı kusma sürekli uyku kötü rüyalar vs. Pek iyi geçmiyor açıkçası. 🥲