yumamiii Seyma_erkan27 merhabalar estağfurullah ilacın prospektüsünde de aynısı yazıyor aslında geceden 2 tane diye ama her doktor ve mide bulantısına göre başka seyrediyor. Sizin mideniz ne sıklıkla bulanıyor
Beyza9 Happyhappy__ bugün kontrolüm vardı bebeği gördü ama kesemin aşağıda olduğunu söyledi daha yukarıya çıkması gerekiyormuş
Beyza9 Happyhappy__ hayır vermedi aslında bende bekliyordum vermesini ama düzelmez diye mi düşündü acaba bilemiyorum
snka2021 Happyhappy__ 9 hafta olduk. Öldüm bittim kusmaktan ilaç kullanıyorum öyle ayakta duruyorum. Kötü geçiyor 🥺
Beyza9 Yesimysm bana da kesemin biraz daha düzgün göründüğünün fakat çok aşağıda olduğunu söyledi iki hafta sonra tekrar kontrolüm var umarım düzelmiş olur
Yesimysm Beyza9 kesenin şekli güzel ama aşağıda bu yüzden düşük riskin var dedi benim de haftaya çarşamba kontrolüm kalp atışınıda duyarız dedi. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz🌸
Fulden94 9+5 deyim ve 8. haftadan itibaren bulantılarim basladi bu hafta cok zorlu geciyor sürekli cikariyorum 🥹🥹
Happyhappy__ Kadersen01 maşaAllah kız 😅ama dikkat et Allah korusun ilerleyen haftalarda sorun çıkmasın şeker tansiyon gibi 🤗
Beyza9 Kadersen01 ne güzel işte bebeğin güzel besleniyor , ben 20 gündğr ağzıma çubuk kraker ve çorba dışında bişey sürmüyorum