yumamiii Seyma_erkan27 allahım yardımcımız olsun tüm gebelerin❤️🤍 geçecek diye kendimi avutuyorum siz de öyle avutun 9 ay dayanacağız
Htc5454 Eceee kasık agrısı mide bulantısı göğüste hassasiyet te yok mu acaba bende 5+4 üm hiç biri yokta o yüzden merak ettim
Eceee Htc5454 2-3 haftadayken daha adet olmadan başlamıştı kasık ağrısı sonra geçti göğüs ağrısı da aynı şekilde çok erken başladı nitti benim
Avukatanneee Sevimburak bugünde baya bulantım vardı ve istifa ettim umarım bulantılı olmaz gebeliklerimiz 🙏
Littlehappy sulecakir53 benimde annem yanımda hep yatıyorum genelde ama bazen çok bunalıp kalkıp yürüyorum evin içinde ben de cumartesi günü gideceğim inşallah gitmiştir 🙏🏻
Kubare134 Hilalgnn Hilalgnn ben de öyleyim bir tek göğüs ağrım var onun dışında ağrım yok .. Hatta bi sorun mu var diye evham yapıyorum :(
Turanabarutcu Happyhappy__ Merhabalar. Benim ilk gebeliyim. 7 + 5 haftalığız. Aşırı baş ağrılarım var. Geceler daha da artıyor. Doktor parol önerdi ama içmeye korkuyorum çünkü her gün baş ağrım oluyor her gün ilaç alırsam zararlı olur diye düşünüyorum.
cansualtikulac Bende 4+0 yeni öğrendim 2 gün oldu miniğimi 🙈 1 hafta sonra kontrol gitsem kesemiz görünür mü kızlar
helin_gnkrld cansualtikulac ben 6 buçuk haftalıktim.gittim kese vardı bebek yoktu kalbide atmiyordu 4 gün sonra gittim tekrar özele ozaman gördundu yani 7 haftalikken gorundu
sulecakir53 Nesli-1 cansualtikulac bence acele etmeyin 6+5 de kalp sesini göremeyince alttan baktı doktorum 7 olsun garanti olsun kalp sesini de duyun rahat edin
Aksoycansel 4+6 dan merhabalar ☺️ kasık agrıları ve bel agrılarım var 🥹 keseyi ne zaman görürüm sizce kızlarr?? 🥰
bu_partideyalnizsin Happyhappy__ 6 haftalık hamileyim kasık ağrılarım ve kokuya hassasiyetim var bulantım da başlıyor gibi Doktora gittim kese göründü haftaya bebek için gitmem gerekiyor umarım bir sıkıntı çıkmaz 🙏
42esra Littlehappy canim merhaba bende aynı durumu yaşadım ultrasyonda benimde kanama alanım vardı progestan iğne vuruluyorum. Bide Dr gidince serum veriyor
Littlehappy 42esra 42esra merhaba canım serumun içinde ne var peki biliyor musunuz ben en son doktora gittiğim gün kalçadan iğne vurdurdu kanı görünce
Happyhappy__ Burcuozz belli olmaz belki hiçte olmayabilir. İnşaAllah olmaz çünkü hiç çekilmiyor gerçekten 😅
Happyhappy__ Okyanus1 kasık ve bel ağrısından ne zaman kurtulcaz normal yaşantımı etkiliyor korkudan bişey yapamıyorum 🥲