Rabia04_09 Hanımlar 19+4 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk haftasında 2-3 gün mide yanması çekmiştim dehşet kötüydü. Şu an yine yine başladı inceden inceden. Gerçekten şiddetli olmada da rahatsız ediyor. Mide yanmasına neler iyi gelir
zeynepaylaipek Rabia04_09 ben ejderha gibiyim 35+1 🤤 birşey fayda etmiyor yaşamaya alıştım onunla biseyler yapmaya çalışıyorum gaviscon şurup var bende de bir ara rennie tablet iyi gelir gibi oldu şimdi nedense onu kullaninca tansiyonum düşüyor gibi oluyor çok kötü oluyorum o yüzden onu da bıraktım
Rabia04_09 Papatyaa_01 herkes şurup önermiş ama artık ilaç vitaminlerden öğ geldi 🙄 ama yinede teşekkür ederim
SeydaYvz 33 haftalığım doktorum geçen haftadan GAVİSCON diye bi şurup verdi her gün 1 tatlı kaşığı içiyorum kesti mide yanmamı çok şükür. İçmeden önce geceleri öyle bi uyanıyodum ki ağzımdan alevler çıkcakmış gibi çok kötüydüm
Gamze1608 Rabia04_09 11 haftalığım ben de öğrendiğim günden beri yanıyor soğuk süt dışında birşey içmeme gerek kalmıyor şahsen beni soğuk süt çok rahatlatıyor birkaç yudum ilaç niyetine içiyorum
Rabia04_09 Gamze1608 benide normalde soda rahatlatıyor ama şu an sodam olmadığı için farklı öneriler istedim sütüm var en azından deneyeyim 🤭
Fatma_ecrin12 Kaç saattir mide yanmam var gaviskon içtim bana mısın demedi son çare süt sanırım ilk gebeliğimde hep süt iyi gelmişti birde badem iyi geliyor diye biliyorum
meraklianneadayi23 Rabia04_09 32.haftamdayım şuan mide bulantısı ve yanmasından uyuyamıyorum sade soda içtim çubuk kraker yiyiyorum şuan rennie duo falan bana asla iyi gelmiyor gasvin duo verdi doktorum yeşil renkli şurup o biraz daha iyi geldi bana bazen salatalık soyup yiyiyorum o da rahatlatıyor süt elma falan bana yaramıyor midemi bulandırıyor şişkinlik yapıyor.