Flyy Gizem2121 Yaklaşıp çenesine elini koy ve seni ben anane yaptımmm de 😁😁😁 eltilerin savaşında yapıyor yaa 🤣🤣🤣
Momsy410 Gizem2121 siz de 18de anne oluyordunuz nerdeyse bi de. Ben o yasta evlenmek istesem babam beni eve kilitlerdi sanirim 😁
Deletedmom_116 Tercih meselesi . Evlendiği yaş yada çocuk yaptığı yaş kim ne diyebilir ki. Ha bende 18 de evlendim şuan 20 yım 17 haftaligim kim ne diyebilir …
mommytobe_ Gizem2121 demet akalinla akraba olma ihtimalin var mi hsjdhsjf benimki 32 yasinda anneanne olmus. Erken evlenen bi kadinin erken evlenen kizi… suan 53 yasinda. Bir de post sahibinin actigi baslik oneri degil neden sirf moderatorluk yapmak icin sacma bi konu basligiyla degistiriliyo etiket??
Niidos 55 yaşında 🤭 amaaa ben çocukluğumdan beri “anne ben senin beni doğurduğun yaşta doğurcam” diye dolanırdımm🤭😂 öyle yaptım öyle verdi Allah valla. 27 yaşındayım💙
Eceee Gizem2121 39 yaşında anneanne oldu gezerken beni kardeşimi ve oğlumu 3 çocuklu anne sanıyorlardı 😂
Law55 Duygu_ck ayy hepsine uzun sağlıklı ömürler versin başımızdan eksik etmesin rabbim inşallah Hem de nasıl o kadar heyecanlı ki zaten hayatta tek isteğim kaldı torun diyordu onu da görecek nasipse 🤗 yaşıtları torun evlendiriyor ben daha torun yüzü göremedim diye üzülüyordu
Law55 Gizem2121 annem kendi zamanına göre geç evlenmiş 25 yaşında benden 10-12 yaş büyük abimle ablam var onlar evlenmedi ilk ben evlendim ben de şuan 30 yaşındayım 😀
yinehamile Gizem2121 yaşı genç olunca inanası gelmiyordur kimsenin 😀 ben görsem bende inanmam benden 5 yaş büyük birinin torunu olacağına, Rabbim sağlıcakla kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin ❤️
KLORAKHANIM Gizem2121 annem 27 yasinda evlendi 28 de ablami 29 da beni kucagina aldi Ablam 27 de dogurdu (gecen sene) Bende bu sene doguruyorum 27 Ilk 55 yasinda bu sene de 56 yasinda 2. Anneanne olusu olacak