Bir_tirtilannesi Gizem2121 1.5 sene önce 38 haftalık bebeğimi kaybettim o zaman annem 38 yaşındaydi simdi tekrardan hamileyim 16+6 🐣 40 yaşına girecek annem nasipse bu yaşında anneanne olacak 🥹
Gizem2121 Bir_tirtilannesi rabim saglikla kucahina alir inslh 😔😔ne hisetigini bilirim bnmde 24 haftlk oldu kizim 3 aylk şuan inan ruyada gibiyim bebegim olduguna inanamiyorm ama digerinide unutamiyorm sanirm hayatim boyunca kalbimn ve aklimn bir koşesnde durack
Leylabngll Bir_tirtilannesi basın saolsun canm 38 haftalikken mi kaybettin 😢 kusura bakmazsan kaybetme nedenin neydi acaba 🤲
Momsy410 Gizem2121 😳 bu ne hiz sok oldum gercekten. 33 yasinda benim ilk bebegim bu. Siz 15 16 yasinda mi hamile kaliyosunuz nedir bu
MugeGuness Gizem2121 çocuğun ebeveynden büyük çıktığı yaş problemi gibi 🤣 siz kac yaşındasınız çok merak ettim
Melekg Yuh Bn 31 yaşıma gircem kendimi hala cocuk görüyorum anane olduğumu düşünemiyorum ilk cocuğum 3bucuk ikinciye hamileyim imkansız böyle kaçar yaşlarında evlendiniz. annem 54 yaşında anane oldu
PSerenity Gizem2121 maşallah bu ne hız bazıları sizin evlendiğiniz yaşta ergenliğe bile girmiyo annem 44 yaşında anneanne olcak inşallah
Gizem2121 PSerenity anem cok kucukmus 14 de evlnms ben yine 17 yani 17 de evlenen de cok insan var bu zmnda
SsSonguS berceste5155 ben şok ben 39 yaş ilk bebeğime hamileyim 40 doğru anne olacağım.. 😎 annem çok kez anane 👵🏽 Olduğu için 72 de benden anane olacak inşallah 😇💕🧿
yinehamile Gizem2121 ilk 49 yaşın da anneanne yaptım, şimdi 50 yaşında 2. Kere anneanne olacak. Merak ettim senin yaşın kaç ve annen seni kaç yaşında doğurdu?
Gizem2121 yinehamile 20 yim anmde 14 de evlnms ben 17 de evlndm zaten her goren inanmiyor kizi olduguma dedemle bile yan yana gelince kimse inanmaz dede torun oldugumuza herkes kizi sanar