Birmelekbinsukurabbime Kızlar merhabalar 19 haftalık hamileyim bugün mide ağrısi vardı az önce bir baş ağrısı ve mide ağrı geldi ve kusmaya başladım sizce bu normal midir yardımcı olur musunuz
Birmelekbinsukurabbime @Eldgrn arkadaşım sürekli açtığım postun başlığını değiştirip durmasan aciliyetim var ki acil yaziyorum oraya lütfen benim postlarima karisma
Eldgrn Birmelekbinsukurabbime Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunun için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
Birmelekbinsukurabbime Eldgrn tamam da acil bir durumum vardı bir anneler girip cevap verseydi zaten cevap verdikten sonra etiketi değiştiriyorlar
Eldgrn Birmelekbinsukurabbime dediğim gibi başlık ve etiket uygun olmalı bu sebeple değişiyor uygun olmayanlar. Kullanıcılar bilgisi dahilinde yorum yapıyor yorum gelmiyorsa muhtemelen ya bilgileri yoktur yanlış birşey yazmak istemezler yada postunuz altta kalmıştır görmemişlerdir.