ngul meraba hanimlar ben 4 haftalik hamileyim cok yeniyim agrilarim var adets sancisi gibi gunde bir kere az birsey kahve rengi akintim oluyor ve normal beyaz akintim yok boyle olan varmi ilk hamileligimde boyle kahve rengi akintim olmamisti
bebekveannesiii ngul eğer kimyasal gebelik vs değilse yerleşme kanaması veya düşük tehlikesidir mutlaka doktora git
ngul ben ingilterede yasiyorum burdaki doktarlar sadece diyecegib daha cok erken normaldir pazartesi dokturuma gidicem yinede akinti devam ederse etrafimdakiler bizdede oldu diyor akinti ama yinede ilk defa bana oldugundan korkuyorum biraz
funnymummy ngul akıntı hiçbir hamilelikte normal değil ama İngiltere’de sağlık sistemine göre normal özele gidebiliyorsanız tavsiyem gitmeniz hastane bakmayacaktır bile
ngul Sinem0135 cok olmuyor kahve rengi akinti pazartesi gununa kadar beklerim ondan sonra zaten doktoru gormem gerek
myangelson ngul yani gebelikte hiçbir lekelenme kanama normal değildir düşük tehlikesidir diyor ama yerleşme de olabilir bunu anlamak için sanırım anca hastaneye gidilmesi gerekiyor kan tahlili ile kimyasal vs oluyor mu diye bakılabilir anca
ngul hastaneye gitsem bile bakmazlar bildigimden dolayi pazartesi bekledim burda oyle turkiyenin ozel hastanesi gibi deil lekelenmemde cok cok az fazla olsa direk acile giderim