Bana da yazmak nasip oldu… 4 ocakta kontrol diye gıttıgım muayenede suyumun az olduğunu söyledi doktor ve radyoloji doktorunda bunu onayladı tam 37 haftalıktık .doktorum yatışını yapalım doğumu başlatalım şok olmuştum evde üç buçuk yaşında bır kızım vardı ve aılelerımız yanımıza daha gelmemıstı
Esınle karar ver haberleselım dedi ve eve gelip duş alıp çantamı aldıktan sonra esımle 6 buçuk gıbı akşam hastaneye gırıs yaptık ve dogumhaneye gırdım nst de kendi sancım olduğu ve 1 cm açılmam olduğu söylendi çok şaşırmıştım çünkü bısey hıssetmıyordum daha sonra vajınal fıtıl verdı ve rahmı yumuşatacak doğum başlayacak dedi ebe 2.doğumun olduğu ıcın sunı sancı gerek kalmaz belkı bu şekilde doğum olur denıldı
2 saatte 1 cm açılmam oldu sıze tavsiye edecegım tek şey sancı anında kesımlıkle yürümek ve hareket egzersız halınde olmak yatarak ve nst de sancı karışlamak ınanılmaz zor
Daha sonra 5 cm oldu ve sabah olmuştu artık ebeler 5 cm den sonra 2.dogum hızlı ılerleyecegı soyledıler dogumhaneye gectık nst cekılırken kustum Buda bebek kanala ılerledı demek ebe soyledı daha sonra ıkınma hıssı geldıgını söyledim ve çatala çıktım bunlar hepsi 5 cm den 40 dakika sonra gerceklestı ve 8 cm oldu bırden
Doktorum geldi ve doğum başladı 5 Ocak saat 09:30 da oğlumu kucağıma aldım tam 37 haftalıkken çok şükür 🤲
Benim de hıkayem böyle Rabbım hepınıze Yardım etsin kızlar hayırlı kısa doğumlar nasip etsin 🤲