noluyosanagenemiross Kızlar 14+2 mide bulantısı çok yaşıyorum o yüzden su içemiyorum pek fazla ilaçla anca içebiliyorum oda günde 2,3 büyük kupa kadar ediyor sorun olur mu?
Nesli8181 noluyosanagenemiross bende içemiyorum ama içmeye çalışıyorum maden suyu da içebilirsiniz sade soda
Papatyaa_01 noluyosanagenemiross ilerleyen zamanda içersiniz ilk zamanlar pek içilmiyor bende içemedim hiç sorun yaşamadım. Sonra günlük 2 litre içiyordum ama yine içememeye başladım 1 belki 1 buçuk anca içiyorum heralde şimdilik sıkıntı yok ama son zamanlarım yine fazla içmeye başlıycam :)
BetulT Tabii ki sorun olabilir. Bebeğin suyu azalabilir,idrar yolu enfeksiyonu riski artabilir hatta susuzluk baş ağrısı bile yapabilir.en iyisi hadi kalkıp koca bir bardak su içelim,ben şimdi gidiyorum mutfağa 😅
halime141710 Tabii sıkıntı günlük en az 2.5 litre su içmeniz lazım bebeğin sağlığı ve kendin için ben günlük 3 lt geçiyor 3.5 olduğu zaman da oluyor
halime141710 Şöyle düşünerek için psikolojikmen rahatlarsınız çocuğumun sağlığı için içiyorum bunlar gelip geçecek diye düşünün İnanın ben 15. Haftaya kadar bişey yiyip içemedim su içerken de midem bulanırdı ama böyle düşünerek suyu içtim şimdi alışkanlık oldu 😊