elifinbeybisi Bugun Hayat hastanesine gittim ve sordum 11100 tl dediler hem sezeryan hem normal icin.
Caglagul96 Senakucukoglu0 ben bugun gittim fiyat aldim 7500 normal ve zorunlu sezryan istege bagli sezryan ise 9 bin yeni acilcak olan nilufer doruk pahalı ama oda 15 ile 20 arasi dediler tam belli ki degilmis ama 15 alti olmaz dediler
NilAda16 Night ben henüz yapmadım 38+3 teyiz. Hastanelerle anlaşma şuan çok muallakta tam rakamlar belli bile değil bugün başka diyorlar yarın başka. Artık ne kadar olursa bakıcaz
zeyynneep06 Ben gemlikteyim ilçede doğum olmuyor diye Rrabia nizamı aradım bugün 15bin ile 23bin arası değişiyor dediler .Jimer ,pembe mavi ve hayat hastanesinde yaptırıyormuş aşırı pahalı geldi ücretler çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum .
Omrum2020- zeyynneep06 bende gemlikteyim evet devlette doğum yapmıyorlar malesef benm daha dok yeni ama şehir hastanesinde güzel doktorlar var Yaşar cani cok duydum tayfur çiftçiyi şuan ben mehmet aral atalay doktorum özel ama doğumu özelde yaptiramam cook pahali jimer hastanesi
Kmelikem1 zeyynneep06 canım ben Fatma guraya gidiyordum kendisi yeni açılacak doruk için gitti hastanede açılmadı. Fatma hanım çekirge doruktaki Ayşenur hanıma gitmemi söyledi ona gidicem cumartesi inşallah