Ozlemduman Selin5125 ay bitmiş nerdeyse biz daha 26+6 çok yolumuz var sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Lavinya1014 27.12 de sordm çekirge dorukta 6 bindi doğum zam gelmiceni söylediler muayne ücretinede 30 lira zam yapmıslardı yarın kontrolüm var tekrar soracagım bakalım değişiklik oldmu
Kmelikem1 Lavinya1014 muayeneler 450 olmuş. Doğum da normal doğum 7,500 çekirge ve yıldırım aynı fiyat
Lavinya1014 _almirasmom o konuda bir bilgim yok canım ben sigortalı oldgm için hiç sormadm sigortasızı
Evlatcim UysalSum bu fiyatlara doktorun aldığı ücrette dahil mi yoksa doktora ayrıca mı ücret ödeniyor?
Lavinya1014 Nilüfer doruk ultralüks olmus yeni Acıldığı için uygun olma gibi bi durumu söz konusu olamaz aksine cok daha fazla fiyatı olur inşallah benim doktorum gecmez yada ben doğurana kadar acılmaz subat ortası doğum kısmetse
Senaemre05 Lavinya1014 merhaba hangi doktora gidiyorsunuz bende kemal beye gidiyorum ama nilüfere gecicekmis oda
Aybarsmomd Bende özel kliniğe gidiyorum. Doktorumun Acıbadem Pembemavi Madicana ve hayat Hastanesi’nde anlaşması var.. en uygun hayat şuan sanırım orada yapicam doğumu .
Blbbk Aybarsmomd yeni yasa ile birlikte 1 doktor sadece 1 hastane ile anlaşma yapabiliyormuş doktorunuz bu hastanelerin sadece 1 tanesini seçip orada doğumunuzu yaptıracak büyük ihtimalle 🤷🏻♀️
Aybarsmomd Yok hayır . Bize direk hastanenin fiyatlarını söyledi ve biz. Gidip kendimiz anlasicaz hastaneyle.
_almirasmom Aybarsmomd bana daha soylemedı cuma gunu bende soracagım fıyatlar nelermıs anlasmalı hastanelerın ? Ben belkı doktorun anlasmalı oldu hastaneyı secmem baska hastanedede dogum yaptırıyımus sız nereyı secersenız dedı
Senakucukoglu0 Havvaca 3500 e kaldı mı doğum fiyatı ya bence yok hatayda bile 7 bindi şu an 10 bin muayene 275 tlydi 875 tl olmuş
Kadriyeeren203 Yarın doğum yapıcam ilk girişte mi alıyorlar çıkarken mi onu bilmiyorum canım tecrübe edince bilgilendiririm 🥰Minnosunannesi16
Minnosunannesi16 Kadriyeeren203 ayy hadi sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza canım 🥰olur çok teşekkür ederim 🌸