ozge123_ Kmelikem1 ben dorukta çalıstım hıc bı zaman dedıklerı gunde ıslerını yapmazlar gecen sene agustostada acılıorlardı hep bı ıllagal ısletı vardır hekımlerı ıyı olmasa hıc bı hasta gıtmez
Kmelikem1 ozge123_ evet yani Fatma guraya gidiyordum kendisini çok da seviyordum. Hastanenin ortaklarındanmis. Aralık ayında bıraktı gitti. Biraz ortada kalmış gibi oldum. Eminim diğer gebeleri de benim gibi sıkıntıya girmiştir.
Melikeapakk GulserenKY ben orada doktor takipliyim sağlık güvenceniz varsa 9.000 yoksa 11.000 tl fiyat verdiler
Kmelikem1 Senakucukoglu0 evet bende dışarıdan birisinddn fiyat aldım 15 bin lira dedi. Aradaki fark çok diye bende tekrar doruktan bir doktora gidicem.
_sevdatsn Gokce16 ben Medicana da yazıcam inşaAllah doğumdan önce doğum teminatlı tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım karşılıyor
ozge123_ _sevdatsn medicana sompo sıgorta dogum artı 9 muayneyı mayıs ayında 15 bıne yaptırdık suan ozel sgk sı olmayan normal bır sgk lı hasta ıcın medıcana dogum ücreti 18 bın sgksı olmayanlar ıcın 38 bın ozel sgk hep bı avantaj
Senakucukoglu0 Kmelikem1 her şey ateş pahası oldu bende Hatay’da yaşıyorum bizimki de 10 bin oldu sanırım sezaryen
Nurella86 Zynpdmrr doktordan doktora değişiyor sormanız gerek doktorunuza benim doktorum 10.000₺ istiyor
UysalSum Doktorum dışardan, Jimer’de olacak doğumum muhtemelen, suda doğum 30 bin, sezeryan ve normal için 18 bin fiyat aldık
Siem24 UysalSum benim doktorumun da jimerle antlaşması var Cenk Aşkalli. Ama daha kendisiyle doğum konuşmadık 28. Haftadayım ne kadar merak ediyorum ben de
Kadriyeeren203 Yarın doğum yapıcam ilk girişte mi alıyorlar çıkarken mi onu bilmiyorum canım tecrübe edince bilgilendiririm 🥰Minnosunannesi16
UysalSum Siem24 sizin doğumunuza kadar ne kadar olur bilmiyorum sürekli güncelleniyor fiyatlar maalesef. Benim nasipse 2 hafta içinde olacak doğumum