Sumemree Bende ilk doğumum da Elif Şahin gittim gayette memnunum ilgiliydi numarasını verdi hemen bu sıkıntı oldukça yazdım ikinci hamilelegim tekrar ona gideceğim doruk hastanesi diğer hastanelere göre daha uygun😀
krdelen41 Sibelisss1628 canım yalçın beyden nasıl memnun kaldın ya ben ilk bebeğimi onun yüzünden kaybettim bidahada töbe ettim tek bi doktor kalsa dünyada ona yinede gitmem. Ayrıca lafları kerpetenle alıyosun ağzından bilgilendirme sıfır
Sibelisss1628 krdelen41 ciddi misin? Ben ilk gebeliğimde gittiğimde çok ilgili görmüştüm , çok üzüldüm şuan . Sizi üzmückse nasıl kaybettiniz yani Yalçın bey yüzünden dediniz ya 😔ben onu düşünüyordum şuan vazgeçtim 😟
krdelen41 Sibelisss1628 8 haftalıkken kaybettim canım mide bulantım var diye bana günde 3-4 kez ilaçlı serumları dayamıştı ertesi gün gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu. Hep ona yorarım o yüzden
krdelen41 Sibelisss1628 yani bence imkanın varsa bursadan daha iyi bi doktor ve hastane tercihi yapabilirsin. Bence devlet hastanesindeki serdal ve anıl bey bile daha iyidir yalçından
Sibelisss1628 krdelen41 ya gerçekten çok üzüldüm . Rabbim yerine yine evlat vermiş ne güzel hayırlı doğumun olsun inşallah, bir ıkınmada bebişine kavuşman dileğiyle ☺️ 🙏🏼 peki şimdi hangi doktora gidiyorsun cnm bende karar veremiyorum 10+2 şuan biz küçüğüz daha 😊
krdelen41 Sibelisss1628 amin inşallah🙏🏻🥰 şimdi ihsaniyede umi plazada Cenk Aşkalliye gidiyorum 34.haftadayım çok memnunum tavsiye ederim. Yada Mehmet aral atalay var, Emre uysal var hepsi çok iyi doktorlar
Burcu2816 Yasemini1665 çok zarif bir insan. İnsanı korkutmadan herşeyi anlatıyor. Doktor olmaktan öte iyi bir insan
Melikeapakk lilamor___ Ben orada güler yıldız takipliyim muayne ücreti 415 sezaryen veya normal ikisi de 9.000 tl
Ozlemduman aysuyenihayat en son duyduğuma göre 550iydi benim sigortam olduğu için ben sadece devlet katkı payını ödüyorum 15 lira
Night Mrvfnd Valla arkadaşım dışardan birine gidiyordu Emre uysal ama malesef yeni yıl itibariyle pembe maviyle anlaşmasını bozmuş yalnızca acıbadem hastanesi var artık ona gidersen