Senem11 Merhaba kızlar bugün 38 haftalık olduk kontrolümüz vardı kilosu 2900 doktor gayet iyi dedi ama karın çevresi 10 gün geride doğduğunda sıkıntı olur mu küveze girer mi
2022bebeki Senem11 Kilosu iyi kuveze 2.500 kg üstü bebeklerin başka bir solunum vs gibi sorunu yoksa girmez
Elyesa Senem11 benim oğlum da son haftalara doğru karın çevresi 2 hafta geri çıkıyordu hiçbir sıkıntı olmadı son haftalarda dert edecek bi durum değil kilosu da çok iyi
Kevserumit Senem11 son dakika dr lar illaki can sıkacak birsey söylüyor canim hiç canını sıkma sen … 40 + 3 deydik biz ayakları biraz büyük mü acaba diyor dr. Ya sen emin değilsen onu benim aklıma sokup niye canımı sıkıyorsun illa birsey buluyorlar yanii. Hiçte ayakları büyük degildii
Senem11 2022bebeki şuan karın çevresi dışında hiç bir sıkıntımız yok Allah’a şükür doktor minyon olduğu için dedi bende minyon yapıdayım
Senem11 Elyesa doktor da 2 haftayı geçmediği sürece sıkıntı olmaz dedi ama işte anne yüreği kafama takılıyor Siz doğum yaptınız mı
Flyy Kevserumit yaa buna kesinlikle katılıyorum özellikle de özellerde sezeryan yaptırmak için sanırım bize de bebegin kafası büyük normal doğmaz diyor şimdiye kadar yoktu son dakka mı cıkıyor böyle şeyler 😏😏
Elyesa Senem11 oğlum 4,5 yaşında inanın son haftadasınız zaten hiç dert etmeyin, şimdi kızıma hamileyim 29 haftada 10 güne yakın gerilik var ilerlemezse inşallah sıkıntı olmaz ama sizin haftanız çok iyi doğsa bile sıkıntı yok kalbinizi ferah tutun
yigitinannesi0820 Senem11 girmez oğlumda 38+4 doğdu 2900 hemen ertesi günü taburcu olduk şuan 2 yaşında