MelisBerdo Avukatanneee sanırım şu an sadece muayene ücreti alıyor doğum için hastaneye siz doğum esnasında ödüyorsunuz. Öyle bir duyum almıştım ama doktorumdan çok memnunum. Eğer fiyat bandınortalamaysa değerlendirebilirsiniz 💓
YzKzy Kızlar neden doğum paketi almak yerine sigorta yaptırmıyorsunuz hem daha uygun ve daha avantajlı olur sizin için
YzKzy Avukatanneee Ben yaptırdım 4900 e geldi fakat suan fiyatlar artmış zaten ama yinede hic değilse hastane fiyatlarından uyguna geliyor sigortacımın numarasını verebilirim sorabilirsiniz. Ben 5 yaşında oğluma yaptırdım geçen ay 5000 civarına geldi bütün özellerde geçerli nerdeyse
Svgi06 Mrb etlik lokman hekimde elif terzi hocam var çok iyidir en uygun şuan lokman hekim 15dogum ücreti sanırım müşteri hizmetlerini arayın sizi aydınlatırlar deneyin derim 🥰
BeyzaK1 Avukatanneee Etlik lokman hekim Hastanesi’nden bilgi alabilirsiniz ben oraya gidiyorum çevrem hep doğum paketi almış 10.500 e almışlardı bir iki ay önce bende bir dahaki randevumda öğreneceğim ücreti ama aşırı zam yaptıklarını düşünmüyorum fikir olsun size de
Ginger_ 06_ayaz canım çok geçmiş olsun basın sağolsun ben 13 haftalığım çok üzüldüm Allah tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah 🙏
06_ayaz Ginger_ amin çok teşekkür ederim allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin isteyen herkese