Minnakkkk Smyyglgn54 Torku daha güzel 😋😋😋 dev bı kavanoz almıştı eşim bıtene kadar uc dört gunde yedım eşime bıdaha şakın alma dedım 😀😀 cok mutluyum hıc pısman degılım 😍😍
deletedmom321 Smyyglgn54 aldırmayın sakın o kadar normal insana bile zararlı afiyet olsun yediğiniz yetsin benve
Sulemrahkuzey Minnakkkk ay Torku yu tek geçerim bende dayanamıyorum hiç geçen küçük kavanozu bitirmiştim eşim ben seviyorum diye gitmiş en büyüğünü almış zor tutuyorum kendimi 😂😂
deletedmom321 Smyyglgn54 canım bebeğin için olman lazım ben de çok severim şimdi nasıl canım çekti hatta ama ne zamandır yemiyorum doktora sordum gebelik şekeri oluşur ve bu bebek için çok riskli dedi o zamandan beri bıraktım
YagizAsyaMom Smyyglgn54 kendini frenlemelisin bacım. Bebeğini düşün. Bu kadar şekerli gıda tüketimi hiç iyi değil. Evet canımız çekiyor fln ama bebeklerini için az daha dayan doğurduktann sonra nasılsa yiyebiliriz 🙆♀️
asminko345 Smyyglgn54 Bi oturuşta 8 tane çikolata gelişimi biliyorum gofret tarzı tabi sonuç mu diş ağrısı çekiyorum şuan 😂 ağlanacak halimize gülüyorum 😂🤣
Sulemrahkuzey Minnakkkk bende dedim artık alma diye garibim seviyorum diye alıyor ama bilmiyor ki bol bol kalori alıyoruz 😂🤣🤦🏼♀️