Turgutaykader Merhabalar ilk asilamam tuttu fakat bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum boyle olup ikinci asilamada tekrar tutan varmi acaba
Turgutaykader Esliasu avakado ye esinle yinede iliskide bulunun dinlen cekme agir kaldirma kendini yorma gerisi rabbime emanet sıkıca tutunsun yavrun sana insAllah 🤲
Turgutaykader Esliasu avakado yedim agir is yapmadim cop dahi kaldirmadim avakado cok onemli canim her gun yogurda karistirdim yedim bi hafta boyunca .Bide hamilelik icin bi jel vardi onunlada iliskide bulunduk .
Esliasu Turgutaykader sendede olmusmuydu abla bunlar avakadoyu bugun denemeye baslicam cips Felen yedim ama sorun olurmu bide günde 3 tane sgara ictm
Turgutaykader Esliasu yani cips bilmiyorum da sigara kullanmadim ben belirtiler bel.agrisi normal kasik agrisi sivilcelenmistim bide tam gunumde bas donmesiyle ogrendim
Turgutaykader Esliasu asilamayi 19 unda oldum 27 sinde cift cizgi cikti ignedendir dedim sonra adetim gecti 3 unde 4 unde 120 cikti
Esliasu Turgutaykader yani kanı kaçında verdin abla ben merak ediyorum da erken yaptırsam yanlış çıkar yani dimi