MaviK Esved bulantı ama ilk zamanlara göre çok daha iyi şekilde. Ağzımda ki o tattan kurtulamıyorum sadece o olmasa bulantım olmayacak gibi 😣 harici bulantı ilaçları kullandığımdan olsa gerek sürekli uykuya meyilliyim dinleniyorum ekstra bir şey yok 😀
Esved MaviK benim de bulantılarım devam ediyor ve uyku hali devam🥲 bitip gitse de hamileliğin keyfini çıkarsak🤣
hellomami MaviK ilk zamanlara göre benmde azaldı bulantım sırtım agrıyo sbaahtan beri vöyle bıçak gibi agrı oluyomu sizde de
Derya2209 MaviK Allahimmmm o agzimdaki Tadi bende anlatamam inan. Eksi eksi bi tuhaf yani… Bundan önceki hamileligimde de vardi🥺durmadan sakiz cigniyorum oda aciktiriyor… Oda sonra midemi bulandiriyor.. Napicam bilmiyorum 🥺
Arzum_muro 10+3 üm çok şükür migdem bulanmadi. Iyim çok şükür folik asit ne zamana kadar kullanılıyor
MaviK Derya2209 ay evet onu da denedim daha çok bulandı midem tadı ağzımda dolandırıp duruyor gibi oldum . Tarifi yok ya ne bu bilmiyorum ama gerçekten hamilelik zor annelerin hakkı ödenmez 😩
Derya2209 MaviK okadar sinir bozucu ki gercekten.. Anne olmak ne görmüs megersem… Rabbim yardimcimiz olsun… Endise korku bir yandanda bu yan rahatsizliklar.. Zor
Rabiadc Biz de 10 haftalık olduk mide bulantısı devam ediyor , kabızlık, şişkinlik, gaz sancısı, hiç keyfim yok😞 inşallah bir an önce düzeliriz hep mide bulantısı çok zormuş
Philal Ömrüm boyunca bu ağız tadı bu bulantıyla yaşayacağımı düşünmeye başladım. Asla geçmiyor azalmıyor sürekli bulantı ve kötü kokularla savaş veriyorum