MelekAlyaM Ebruskaaa benım yanıldı 12. Haftada erkek dedı 16 da kesın kız. Bebegım 1 yasına gırıcek 2 haftaya
Anna-aslan Ebruskaaa arkadaşımın olmuştu 12 haftalıkken kesin erkek demişti. Sonrasında kız olduğunu öğrenmişti.
Aspenya44 Nesli8181 bana 14 TE kız dedi ama bacakarasi boştu sence erkeğe dönme ihtimali var mı. Ama alışveriş yapma 1 ay sonra yaparsın dedi
Claire Ebruskaaa 12 ve 13 . Haftalarda kendini göstermiyor ama kemik yapısına göre yüzde 80 kız denildi 2. Kontrolümde de yine aynı şekilde kız denildi 16 haftamda erkek olduğunu öğrendik 😂
mercan88 Ebruskaaa benim de 12 haftada erkek dediler 15 inci hafta yüzde Bi milyon kız bu dediler ilk çok şaşırdım şimdi hala erkek diye kız eşyası almaya çekiniyorum 😀😀
Merveftm Ebruskaaa benimde doktorum 12 Ci haftada 2 li taramada erkek demişti benimkide ayrildi gitti başka şehire 14 haftalikta başka bir doktor buldum kız dedi inanmadim çıkıntı vardı çünkü 4 gün sonra başka doktora gittim duramadim oda kız dedi sadece klitoris büyük o yüzden yanılmış olabilir doktorun 12 hafta çok erken demişti önümüzdeki haftalar detaylimiz var sanirim bende detayliya kadar emin olamiycam :( - -
Nazlison Ebruskaaa bana 13 haftada %70 erkek dedi 16 da kıza benziyor dedi 21 oldu hala kesin birşey diyen yok detaylıda öğrenecem perşembe günü
Gamzeli_bebek Hafta dadis genital yapi erkek ve kizda ayni gorunuste olur bu sebeple kizi erkege benzeten doktor olabilir yanilma payi olur ysni cunki 16. Hftadan sonra net sekillenir erken soylemeseydi keske hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alin
Tugcesena Ebruskaaa ben canım 😀 13.haftada erkek dedi(üstelik iki doktorda erkek dedi farklı doktorlara gitmiştim) 16 da kesin kız dedi
Tugcesena -leyla92- ikili testte cinsiyetle alakalı bişey söylemediler kuzum 21.haftada detaylu ultrasona girdim onda kız dedi😊
dahabirmavi bdh bacak arasını gösterdiler mi peki size 16.haftada? Bana da 16+5te erkek dedi ama bacak arasını da gösterdi bariz çıkıntısı belli doktorda direkt gördü uğraşmadan, yanılma olmaz inşallah kıyafet falan aldık hep🫣
bdh dahabirmavi yok göstermemişti ama erkek gayet demişti, detaylıda perinatolog gösterip kesin kız deyince şok olduk tabii 😂
Melekk21 aseldurununannesi_ bacak arası göstermiş miydi doktorunuz bana da erkek dedi 16+6 da ama benim içimden kız geçiyor
Bettuss_123 Ebruskaaa canım 12. Hafta cinsiyet için çok erken. Banada 14 de doktorum erkek dedi sonra 16 da kız olduğunu öğrendim. Ultrasonda organlar gelişim aşamasında karışabiliyor.