Ebruskaaa Ve burdaki tahminlerde hep kız dediler ultrason fotoğrafını attım cansu hanım Şeyma hanım birkaç kişi daha hep kız dedi
Ebruskaaa Sen5155 ya öyle mi Ahmet hocaya mi gidiyorsunuz bana erkek dedi 12 de ya birdahaki ama kız hissediyorum
Nurella86 Ay burada okuyunca insan bir garip oluyor benim 13+2 de kesin kız dedi alıştırdım kendimi bu hafta 15+2 de gideceğim değişmez İnşallah😳
Sen5155 Ebruskaaa ay sana inşallah öyle der benimki de değişmez 😀 acaba daha önce giden var mı ki Ahmet beye yanılma durumu oluyor mu ki 😀 bende erkek diyecek diye ürküyorum da 😀
Ebruskaaa Sen5155 ya Ahmet bey çok iyi bir doktor o yüzden belki de doğru bilmiştir diye çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama çok eskiden belli kızım olacak diye hep düşünürdüm öyle hissederdim😅
Ebruskaaa EfnanUmay23 amiiin inşallah canım hepinizin gönlünden geçen olsun inşallah dualarınızda banada yer verin sağlıklı hayırlı bir kız bebek olsun inşallah erkek olsa da sağlıklı hayırlı olsun inşallah 😅😅😅
Ebruskaaa dincffatma Maşallah hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sağ salim ☺️🌺 Ahmet beye mi gidiyorsunuz sizde
dincffatma Ebruskaaa teşekkür ederim hepimizin inşallah 🤲🏻🦋 hayır Memoriel hastanesinde Ülkü Aksoy’a gidiyorum ❤️🫶🏻
Ebruskaaa dincffatma anladım canım inşallah benimde gönlümden geçen olur banada çok güzel bir sürpriz olur