Melos580 Merhaba kızlar dün rahim filmi çekindim ve doktorum sol tüpümün kapalı olduğunu direk sana tüp bebek yapalım dedi süreç nasıl nerde yaptırdınız
babygst Melos580 benim sürecim bugün başladı canım Bahçelievler Medikana yavuz Aydın’a gidiyorum mikro çipli tüp bebek önerdi bugün benim rahimme bakmak için çağırdı âdetin ikinci günüydü çünkü tedaviye başlayabiliriz dedi ilk göbekten iğne mi vuruldum gonal f
2022bebeki Melos580 Sol tüpün kapali olması tüp bebek sebebi değil ki. Bunun için laparoskopi yapılmasını öncelikle önermesi gerekirdi diye düşünüyorum
Harvicell Melos580 Ankara da iseniz Erol Bayraktar tavsiye ederim 2 tüp bebeğim de Erol hocadan bir tane oğlum var şuan da pozitifim 🙏🏻
Emnbhdr- Melos580 konu hakkında bir bilgim yok ama merak ettim sol tüp kapalı olunca niye tüp.bebek demiş ki ben bekarken sol tüpüm tamamen alındı iki gebeligimde doğal yoldan oldu tek tuple 🙄
Melos580 2022bebeki daha önce dış gebelik geçirdiğim için direk tüp bebek yapalım dedi kafam çok karışık pazartesi başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
2022bebeki Melos580 Bence de başka bir iki doktorun daha görüşünü almak da fayda var. Tüp bebek epey maliyetli bir süreç çünkü
babygst Melos580 Allah razı olsun herşey dahil 23 tü eşimin sperm hareketi sorunundan dolayı mikro çip tavsiye edildi 4 bin çipli tüp bebek 29 olmuş oldu
Greenmomy Ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. İlgi alaka çok güzeldi. Tüp bebekte doktor kadar laboratuvar da çok önemli. O yüzden iyi araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Çabucak güzel haberi alırsınız inşallah
Melos580 mrvsrcn yok canım almadılar ama tüpüm tıkanmış ve rahim filminde açılmadı doktor beni çok korkuttu sag tupun açık ama geri dış gebelik geçirebilirsin dedi Biz sana direk tüp bebek yapalım dedi
Ravza11 babygst benim esimdede ileri hatekette sayıda düşüklük var bizde tüp bebek düşünüyoruz artık doğal yolla o kadar takviyeler felan aldık ama olmadı sizin yüzdesi kaçtı canim
Handan_12 Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisi dediler ayın 11inde anestezi randevusu verdiler ne için acaba bilgisi olan varmı.
Greenmomy Handan_12 anestezi yumurta toplama işleminde olur. Ama öncelikle yumurtaları büyütmeleri gerekir. Büyütmek için ilaç iğne kullanıyor musunuz?
Handan_12 Greenmomy Hayır henüz Bi işlem başlamadı sadece folik asit verdiler onu devam ediyorum. Bugun anestezi randevum vardı gittim onayladı ama psikiyatri onaylamamış Bi test istemiş pokskd
Deletedmom_33 Melos580 Üsküdar Umut Bahçeci tüp bebek merkezinde Ebru Öztürk’e yaptırdım. Herkesin süreci değişiyor benimki en kısa olanlarındandı 2 ay filan sürdü işlemler
cookiemonsterr Melos580 yorumları okumadan tüp bebek hamilesi olarak sana hemen tüp bebek yaptırma diyecektim ama dış gebelik vs yaşamışsın canım birkaç doktora daha tabiki danış istersen belki aşılama vs yaparlar tüp bebek maddi manevi çok çok zor maalesef 5 yıl tedavi gördüm ben olmadı en son tüp bebek denemeye karar verdik tabi karar senin ama tek tavsiyem önce diğer seçenekleri de göz önünde bulundur 🌸🙏🏻