Reyyan04 Kızlar ben yedinci aydayım doğum Mart’ta ama bebeğimin hareketleri çok az sizdede durum aynımı yada bnmle aynı ayda olan varmı
efeninannesiii_ Reyyan04 aynı aydayız benim de doğum martta ve bugğn çok çok az hareket etti yani dürtüyorum resmen zar zor kımıldıyor. Sanırım uyuyor içerde sizde çikolata vs yiyin canlanır belki
Mello29 Reyyan04 suyunuz artmis olabilir mi o zaman hareketler daha az hissediliyormus karninizda gerilme falan oluyorsa bir de öyle olabilir
Asliormanci Reyyan04 29 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerimi çok net hissediyorum ama bozu günler hiç harekat olmıyır alt tarafa vuruyor
umena 27+4 geçen günlere göre bir tık azaldı ama normal herhalde bir süre hareketli olup bir süre durgun olmaları onlar da insan belki canları hareket etmek istemiyordur fazla 🥲🥰😁
Reyyan04 umena ama altıncı ayda çok hareketliydi doktorumla görüştüm normal dedi ama bn yinede bir risk mi var dedim
Ellove Yani şöyle düşünün her insan yapısı farklı bazılari cok hareketli bazilari cok daha sakin olabiliyor. bebeklerde de b
turnaolmez Haftadayım benim bebeğim de aynı günde bir kaç kez hissediyorum bende korkuyorum ilk gebeliğim
Reyyan04 turnaolmez bnmde ilk gebelik ondan korkuyorum ama herhalde normal çünkü iki kere gittim ikisindede doktor güldü bna ne bekliyorsun el kadar bebek dedi bakalım haftaya yine gidecem
sunmomy 27-30 hafta arası benim bebiş de durgunlaştı 32 ye girdik karnım calkalanıyo geceleri uyutmuyo artık… günde en az 10 kez hareket etmesi lazım hareketlerini sayın. Az olması iyi değil doktorunuza sorun