elaymoms Findukli_Lokum lojman da hiç oturmadim bir gün oturursam bu posta gelirim tekrar 🤣🤣 belki batıya gittigimizde 4-5 sene sonrasi nasip😅🫶
elaymoms Semyyy eşimin de antalyaydi ilk görev yeri orda evlendik sonra direkt tayin çıktı adiyamana geldik. Her şeyimi burdan aldım komsular iyi ama yaşlı hep yasitim kimse yok maalesef bir de çok fazla Kürtçe konusuyolar anlamıyorum🫣
Semyyy elaymoms benim komsular hem yaşıtım hemde onlarda polis asker esi o yuzden rahatım baya tek sıkıntımız ev kucuk ve kira cok pahali 🤭
elaymoms Lavantakokusu64 biraz geç kalmışsın sanki. Bence 6 yaş için çok geç kalmışsın. Çocukta bir aidiyet duygusu da olmalı diye düşünüyorum ne biliyim belki sana yanlış gelir ama ben kendi odası ona ait bir alanı olmalı diye düşünüyorum şimdi birde ikinci çocuk gelince bu ortamı yaratmak daha zor olucak
Lavantakokusu64 elaymoms Ben geç kaldığımı düşünmüyorum. Oturduğumuz lojmanda oturma odası ona ait zaten ufak tefek bisiler yaptik tabikide ama eşya olarak bazadir dolaptir almadım tabikide gerek görmedim. Bu yıl tayinci görünüyoruz gittiğim yerde kaldığımız eve gore oda hazırlayacağım.
Birbebekannesiyim Benim eşim İstanbul’da asker adli işlemler subaylığı koruma taburun da tayini yok görevler çıkarsa aylık gidip geliyor özel kuvvetler personeli o yüzden bebisimin odasını rahat rahat dizdim