[silindi] Koku hassasiyeti we agizdaki degisik tat ( cikolata cips cogu Yiyecek yiyemiyorum) Ne zaman düzeldi? Kacinci Haftada?
MaviK [silindi] 10. Haftadayım hala düzelmedi . Bu nasıl bir tat allahım ben de bir tek ben mi yaşıyorum acaba , anlatsam anlatamam diyordum 🥹😣 ama cips falan yiyebiliyorum ben. Bazı saatler aşırı yoğun oluyor dayanamıyorum istifa ediyorum
[silindi] MaviK Ben yiyemiyorum herseyin tadi cool kötü, tavuk olsun domates olsun Patates olsun herseyin tadi degisik ictahla düzgün bi yemek yiyemiyorum. :( 10 haftadadayim suan
MaviK [silindi] ben de kullanıyorum ama bilmiyorum İnan gebelikte ağızda metal tat olurmjş ama benim ki metal gibi değil berbat iğrenç bir tat. İlk gebeliğimde 12. Haftada kurtulmuştum belirtilerden inşallah bu son haftalarımızdır 🙏
[silindi] MaviK ayni haftadayiz, sende baska belirti war mi? Mesela bende göguslerimde hic hasasiyet yok sanki büyüme de yok yada Bana mi öyle geliyor bilmiyorum.. 2 hafta sonra kontrolum war, ilk gebeligim dusuk olmustu. Insallah hersey yolundadir
MaviK [silindi] inşallah canım , ben de göğüs hassasiyeti var başka bir belirti yok . Ama herkes aynı belirtileri yaşamaz zaten öyle düşünme bulantıların ve ağızdaki tat zaten sağlıklı gebeliğin olduğunu gösteriyor ☺️