Nurahmet Merhaba 14 haftalık hamileyim doktorumuz erkeğe benziyor dedi. İsim önerilerinizi alabilir miyim 😊 sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız dileklerimle ♥
Inchkn3510 Nurahmet bende 14 haftaligim doktorum %80 erkek dedi acaba degisir mi? Degismezse toprak adıni dusunuyorum
Nurahmet Inchkn3510 Inchkn3510 benim de aklımdan Burak geçiyor anlamı çok güzel. Toprak da güzel canım erkek için seçenek pek gelmiyor aklıma ☺
Naqihan Banada 12. Haftamda erkeğe benziyor demisti doktorumuz ismini mustafa batu koyacaktik şuan 17 haftalığım ve kızım olacakmis. Yeniden isim arayışına girdik bizde. Aklında anlamli güzel isim olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Nurahmet Naqihan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kız için yağmur, duru, eylül, sedef, derin, damla, nisanur, öykü, Zeynep aklıma gelenler bunlar canım ☺
Ekimucizesi Naqihan yaaaa kızım olsun istiyodum eylül koyacaktım ya da yağmur.bugğn öğrendim oğlum oluyor etlül ve yağmur havada kaldı içimde kaldı resmen
Rabias Benim de oğlum olucak isim olarak Ahlas düşünüyorum sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu değişik ve herkesde olmadığı için ve anlamıda çok güzel o yüzden bu ismi düşündüm