ezolii doktorum ailede şeker vardı bebekte önde diyw yaptırmamı istedi. 75lik verdi. Bana da herkes bir sürü şey söyledi kafam karıştı. Test yaptırmaya gittim önce 4-5 tüp yanlış olmasın açken kan veriyorsun. Sonra içeceğe başlıyorsun. Ben biraz içmeye başladım hem stres hem açlıktan sanırım bayılıyordum tansiyonum 8-5 olmuş . Hemşire izin vermedi kaldıramazsın diye. Doktoruma bilgi verdim. Çok sorun değil cihazla takip et dedi. Bir hafta günde 7 kez ölçüm yaptım., yemek öncesi, yemek sonrası 1 saat 3 öğün , gece yatmadan. Orada da cihazım bozukmuş trenyoldan optima aldım çok düşük çıkıyordu şekerim bu sefer tamam hipoglisemi var diye diyetisyene gittim. Diyetisyende o kadar düşmesi için bayılman lazım dedi hastane bi cihaz verdi onla aynı şekilde bi hafta ölçtüm. Bu sefer daha normal çıktı. Yani buradan anladığım 1.si illa teste gerek yokmuş demek ki 😀 2. Si kendin yapacaksan çok dikkatli düzgün bir cihaz ve talimatlara uyarak bi öğün baklava yiyip öbür öğün sadece salata yedikten sonra ölçmemen gerektiğini bilmelisin❣️Yapıp yaptırmamak konusunda buna sen karar ver