Ayse001000 Merhaba bugun 25 haftalık 5 günlük hamileyim doktor kontrolüm vardı doktor dedi sana şeker yüklemesi mi ne onu yaptıkmı dedi hayır en son detaylı ultrasona girdim dedim one demek dedim şekerli su içiyorsun dedi pazartesi günü sabah aç karnına gel kan ver dedi ne demek arkadaşlar ben bilmiyorum
Papatyaa_01 Ayse001000 randevunuza aç gidin, ilk bi tüp kan veriyorsunuz, sonra şekerli suyu içiyorsunuz 1 saat sonra bi tüp daha kan veriyorsunuz, aradan yine bi saat geçiyor tekrar bi tüp daha kan veriyorsunuz
elifinbeybisi Sekerli bisey iciyorsun tekrar kan veriyorsun onlar yonlendirecek seni. Sen once ac karnina kan ver sonrasi icin doktorun yonlendirir. Benim doktorum gerek duymamisti aclik ve tokluk kani verdim kan sonuclarima gore gerek duymadi seker yuklemesi yapmadik biz de.
mavibirii Papatyaa_01 ya gitmeden su içmekte filan sorun olur mu yada şimdiden bırakmalı mıyım gece ben çok susuyorum da ona göre içmeyim 😂
Papatyaa_01 mavibirii yok su sıkıntı değil şeker yükleme sonrasında bile su içebilirsiniz bana öyle dediler birşey yemeyin ama su içebilirsin dediler :)
Papatyaa_01 Ayse001000 yok ya birşey olmuyor bende çok korktum içecekten felan ama hiçde korktuğum gibi değilmiş sadece açlık biraz zorluyor o kadar :)