Anneyimmm34 Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen korkuyorum spinal olucam ALLAHIM sağ salım kucağımıza almak nasip olsun 🥰
Zeynepp__ Anneyimmm34 Rabbım sağlıklı sıhhatli bi şekilde yavrunun kucağına almayı nasip eylesin hayırlı bi evlat olur inşallah çok geçmiş olsun şimdiden 🥰🌸
Gamselllaaaaa Anneyimmm34 merhaba anladığım kadarıyla sezaryan olacaksınız hayırlı olsun spinal farkı nedir ? Kaç haftalıksiniz Allah yardımcınız olsun
Anneyimmm34 Dilek_ackbas Ftmcgdms Dilek48 ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH TABBİM SAĞ SALIM KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP ETSİN YAVRULARIMIZI
Dilek48 Benim içinde dua edin lütfen bende yarın sabah 10.30 da spinal olucam ve psikolojik olarak çok zor bir gün geçirdim 😞_
Emir_2017 Dilek48 korkma canım bende bugün spinal oldum ve herşey çok güzel gitti . Kendini kasma ve doktoruna güven . İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına😍
Dilek48 Emir_2017 çok şükür darısı isteyen herkesin başına biz geldik dünyaya 00:34 aldım kucağıma Allahım herkesin evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak kucağına almaya mapır etsşn