@Emomm senin için 😂😂😬
39+3 rutin kontrole gittim çatı muayenesine gönderdi ve 4cm açıklık çıktı ama ne şu gelmiş ne sancı var. Yalancı sancı bile ne demek bilmiyorum yani 😃 ebe dedi doktora sonucu göster ama 2-3 saate gelmen gerek yatış yapıcaz doktor da aynısını söyledi normalde bu açıklık varken bırakamam ama git duş al rahatla 2-3 saate muhakkak burada ol diye. Ben kaçtım hemen korkudan 😃 saat sabah 11de doktor beni 2 civarı bekliyordu ben 5 gibi gittim ama hâlâ sancı yok açılma da aynı durumda ebe dedi yatışı yapın artık yok dedim sancım gelene kadar evde durmak istiyorum o zaman akşam 9da buradasın dedi tamam dedim yine kaçtım 😁 Nasıl korkuyordum ama ona rağmen sancı falan yok saat 9 hâlâ tık yok eşime dedim ben yatıyorum gitmeyelim, doktorumu aradım suyun gelmediği sürece tehlike yok ama açıklık varken gözetimde olmanı tercih ederim dedi ona da tamam dedim kapattım. Öyle korka korka saati gece 1 ettik. En son kayınvalidem aradı kalkın hazırlanın gidiyoruz hasteneye için hiç rahat değil falan öylece gittik yatış yaptık. İlk muayeneden 14 saat geçmişti açıklık 5cm olmuştu ama 0 sancı. Hastane elbisesi giyildi lavman, nst falan fistan hemşireler bir umutla geliyor gülerek sancı yok diyorum 😃 En son ebe geldi tekrar açıklığa baktı aynı, bu sancıyla birkaç güne doğum yapamazsın seni de bırakmam haberin olsun dedi istersen doğumu hızlandıralım dedi kabul ettim 💥 Suyu patlattı hemşireyle odama geçtim tam oturdum yatağa anaammmm merak ettiğim sancı ne demekmiş anladım 😂😂 Acı ama zevkli bir acı korkmayın sakınnn çünkü sonunda mükemmel bir mucize var 😍😍😍 Neyse sancılar başladı gece 2ye doğru yavaş yavaş sıklığı da şiddeti de arttı tabi. O arada ooo neler neler saydım herkese 🤣 Saat 5i 10 geçe artık doğuma alındım o sancilarla uğraşırken şak diye elektrik gitmesin mii😬😬 Ebe korkma jeneratör devreye girecek hemen dedi ver ardina ufak bir pattt sesi geldi bir türlü elektrik gelmiyor kapkaranlık oda direkt hemşire, hasta bakıcı ve eşim telefondan el feneri açtı. Ebe eşime dedi çık bi jeneratör için seslen meğer o pat sesi de jeneratör odasından gelmiş onda da sıkıntı varmış gelmedi elektrik falan öylece el fenerleri ışığıyla tam 5.23te dünyanın ennnn güzel sesini duydum 😍😍😍