Prensannesiiiiiii Baymehal yok canım göbek fıtığı var kasık fıtığı var su fıtığı da varmış doktorun dediğine göre hatta geçen bir tanıdığımın bebeğinde de çıkmıştı bebeği kız yanlış değilsem vajinasına çıkmıştı
Prensannesiiiiiii AyFa1608 sizin yeğeninin kaç aylıkken ameliyat oldu benim oğlumda da çıktı iki buçuk aylık küçük olduğu için her hastahane belirli bir yaşa kadar yapmıyor
AyFa1608 Prensannesiiiiiii 1 yaş 3-4 aylık falandı 7 sene falan geçti aradan net hatırlayamıyorum ama 1 buçuğa yakındı
AyFa1608 Baymehal amin canım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Tabiki insan istemez minicik hastane ameliyat vs ama sürekli ağrımasından acımasından da daha iyidir tabiki. Belki fıtık da demiycek hiç belli olmaz inşallah geçer hemencecik
AyFa1608 Baymehal inşallah canım. İyiki göstermişsin bak burda. Annenle kaynanana kalsa ilerledi belki. Geçmiş olsun ♥️
Baymehal AyFa1608 çok teşekkürler yok ben zaten onları kafama yatmazsa dinlemem ki iyi ki dinlememişm
AyFa1608 Baymehal aynen canım iyi olmuş dinlemediğin. Annelik işte hissetmiş bilmişsin bişeylerin ters gittiğini🥲
Baymehal AyFa1608 öyle keşke ters gitmeseydi başlangıç dedi ama napmam gerekir biliyormusun fikrin varmı 2 gün bişey yapmadan bilmeden durmak çok zor
AyFa1608 Baymehal o konu hakkında hiçbir bilgim yok canım ya malesef ama korkma çoğu bebekte görülüyor ini ferah tut