sari-uggli-mehmet-aga Bugün sabah böyle bir şey yoktu, şimdi böyle bir şey olmuş. Bir bakar mısınız çatlak oluşumuna mı benziyor? Günde 2-3 kez kremlenip yağlanıyorum 34. haftamdayım henüz çatlamamıştım :(
beyzzsenturkk sari-uggli-mehmet-aga 37den bildiriyorum tek catlaksız bu güne kadar geldim göbegimde iz gibi bisey vardı sonra bi baktım mosmor iz olmus catlamıs o kadar yaglanmama ragmen kendime nazarım degdi bence kıyafetin izi cıkmıstır ya da yanlıslıkla karnınızı cizmissşnizdir pek catlak gibi durmuyo 🥺
Yarenay sari-uggli-mehmet-aga bebeğim sen çatlak görmemişsin bı resim atıyım da yat kalk sükret karnına 😂😂.
sari-uggli-mehmet-aga semakrdg34 teşekkürler canım, çatlak izi nasıl oluyor? daha dogrusu yeni oluşan çatlak izi bundan farklı mı olurdu?
semakrdg34 sari-uggli-mehmet-aga seninki yüzeysel bi çizik gibi duruyor. Çatlak derinden olur elinle dokununca bile anlarsın ve koyu kırmızı olur ilk çıktığında
[silindi] baska ne olabilir ki bence catlaktir iyi dayanmis cildin 34e kadar masallah insallah cogalmaz cok derin gergin oldugu icin ele gelir mi bilmem ama benim catlaklarim eskiden kalma hissediliyor basta boyle kirmiziydi sonra renki tenine takin donuyor doktora gosterirsin o bakar
sari-uggli-mehmet-aga semakrdg34 evet catlak degilmiş geçti cizgi. ve çatlak için kırmızı olur diyorsun, teşekkür ederim çok bu bilgiyi aklımda tutucam, sonra da beyazlaşıyor galiba catlaklar.
PSerenity Yarenay bu çatlaklar yeni mi oldu yoksa hamileliğinizin başında mı ve krem veya yağ kullanmış mıydınız