Merve123123 Elifkursun44 teyzesi bir de şu görüntüsüne bakar yorum yapar mısın tam belli mi şimdiden teşekkür ediyorum ☺️☺️☺️
Elifkursun44 Merve123123 aynen kuzum erkek tabı sen ne hıssedıyorsun o önemli rabbım gönlüne göre versin benim üçüncü hamılelıgım hepsını kendim bıldım doktorlar hep yanıldı
Merve123123 Elifkursun44 iki kızım var tabi gönül olmayanı istiyor doktor %60 kız dedi sizde böyle yorum yapınca şaşırdım açıkçası hayırlısı allahtan ☺️☺️☺️😁😁
Elifkursun44 Merve123123 b Merve123123 benım kızımada erkek dedı kemık yapısında dedim sız bulmuyorsunuz kız olcak ve üçüncü hamılelıgım de gıttım aynı doktor çıktı gene bu tahmin etti dedım etmeyın ben bunu da bılıyorum eabbım gönlüme göre verdim 1 oğlum 1 kızım sımdı de bu erkeğe hamıleyım hayırlısı neşe o olsun rabbım gönlüne göre versin
Bebegim234- Elifkursun44 resimi nasil gonderiyorsunuz ben resim ekleye vuruyorum yazılar geliyor. Ben de fotoqraf göndərmək istiyorum.
Cnskose Elifkursun44 inşallah canım okuyunva bile heyecanlandım bir oğlum var inşallah bir kızım olur 🤩😍
Melekk21 Elifkursun44  rica etsem bana da tahmin de bulunabilir misiniz?
Tuanad  Elifkursun44 @1melekannesiii banada bakarmisiniz ?
Eymenslm Bende tahmin isterim ay doktorlar neden söylemiyor merak ettiriyor bilmem 😅💕 12 haftalık göremedi demekki her bebek hemen göstermiyor kesinleşsin istiyorlar doktorlar da sanırım