Bahardkk Merhaba kızlar 11 haftalık hamileyim. Soğuk almışım aşırı öksürük hapşırık var ne yapmam gerekiyor yaşayan var mı. Kaç gündür denemediğim şey kalmadı ballı süt, pekmez zeytinyağı, sıvı tükettimi. Biraz da endişeleniyorum bebeğe zarar verir mi diye.
Esoo0698 Bahardkk Bende hasta olcak gibiyim burnum yanıyor sabah beri boğazım acıyor 6 haftalık hamileyim. Bide kızım var ayakta kalmak zorundayım ıhlamur içiyorum bende 😒
guzelanne01_ Bahardkk aynı derttenim küçük bebişi olanlara yardım etsin 12 yaşındaki kızım bakıyor bana çok kötüyüm 3 gündür önce öksürük başladı ertesi gün şiddetli baş ağrısı doktorumun kontrolüyle sağlık ocağına gittim 3 karışımlı serum vuruldum biraz iyi geldi eve geldim devam eden baş ağrıısı sabahı sabah ettim bugunde boğaz ağrısı çokta iştahsızım kilo bile vermişim😢
cansualisa Bahardkk ay bnm de tıkalı aşırı çorba tüket her gün portakal kuzum ıhlamur demle bir bardak iç ben antibiyotik başladım
yanlisanlamaama Bahardkk üç gündür ben de aynıyım geceleri uyuyamıyorum biraz uyusam burun tıkanıklığı ve öksürükten ölüyorum 😢 ben bugün muz zencefil ve limon suyunu blenderdan geçirdim biraz sulandırıp içtim fayda etti, ara sıra ıhlamur içiyorum ılık süt içiyodum ama o da balgam yapıyormuş hepimize geçmiş olsun 💐
Bahardkk Esoo0698 bitki çayı içmekten biraz da korkuyorum aslında. Bazıları gevşeti özelliğe sahip olduğu için düşüğe sebep olabilirmiş.
OzlemNur_ Bahardkk evet bende gece uyumakta zorlanıyorum nasıl geçicek bilmiyorum bunun içinde acile gidilir mi onu da bilmiyorum
Bahardkk OzlemNur_ yani bende bilemedim eşim bi sağlık ocağına git dedi ama hamilelere pek bakıp ilaç vermiyorlar.
Bahardkk cansualisa anladım canım vitamine devam yani. Hemen atlatsaydık şunu valla hamile olunca insan daha tedirgin oluyor.
Alaraacar Ben 35 haftalık hamileyim o kadar kötüyüm ki gözümden bile yaş geliyor ne yapacağımı bilmiyorum
Bahardkk Alaraacar evet cidden gözlerim yaşarıyor boğaz yanması ayrı hapşırması, öksürüğü ayrı dert 😞
suelin Bahardkk doğuma yakin ben atlatmaya çalıştım atlatamadim doğum yaptim hala hastayım 🤣 amma uzun sürdü bu yeni tip virüs Geçmiş olsun bir daha yakalanmamani tavsiye ederim öksürükten bebek hep yukarı doğru sabit kaldi karnimda sezeryanla doğum oldu Dikkat et meyve sebze bol ye protein ağırlıklı beslen sıvı hep su tüket
Bahardkk suelin ay zor geçirmişsin sende 😔 salgın var demekki herkes aynı şeyden muzdarip. Bebişinle sağlıklı sıhhatli ol inşallah 🥰