ftmnrt kullanıp memnun kaldığınız uygun ve güvenilir markaları yazar mısınız lütfen? hangi sitelerden aldınız?
Deletedmom429 ftmnrt canim aldm ben burfa onerdiler n11den iki gnde geldi laboquick die uc gndur ypiorm bu hafta takvme gore ovulsyn zmni bgb yptm silik gbi cikti cift cizgi goreme kdr yapacegm
Busracetin ftmnrt arkadasiniz n11 den laboquik isimli ovulasyon testini alabilir . Ben bu ay kullandim ve bazi soylenenlerin aksine cift cizgiyi de gordüm , gayet anlasilir ve kolay . Eğer kullanmak konusunda kararliysa bu markayi önerebilirim
Seherr Bende internetten aldım canım instagramda birgebeningünlüğü diye sayfa var oraya yazarsan yardımcı olur ben onun attığı linkten aldm uygun fiyata hemen geldi
Deletedmom429 Seherr bana hic uygn geldmi o kuzenime gndrttim link atsn bnde insta yk die 55tl idi attgi marka bnde burda onerdiklri vrdi 30tl 30tnsi onu aldm 😂
Mela Laboquick bende kullandım ama hiç nepnet çift çizgi görmedim 😅 bitek hamileyken denedimde gördüm 😅😑😑 bence bunları kafana takma canım 2 günde bir olarak deneyin elbet tutar yani yanlış anlama kendim de hem eczaneden hem internetten dünya test almstim ancak kendini beklentiye sokuyorsn bana bi doktor demişti ki annen baban seni ovulasyonlami yaptı bunlar kafa karıştıran şeyler akışına bırak. ... O gün kizmistim😅 ama şimdi aynı düşünüyorum Allahım hayırlı bir gebelik sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda .
ftmnrt Mela canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin ben zaten hamileyim, bi arkadasım denemek istiyor da onun icin bilgi almak istedim 🤭
Mela ftmnrt o zaman söyle söyliyim ben o markadan hiç bişey anlamadım hep bozuk çıktı karma karışık çizgiler yada silik
Deletedmom429 Busracetin katiliyorum bende basladim bu hafta ovulasyon haftam takvime gore ve bgb silik oldu bi kac gme gorucgme inaniorm cift cizgyo cok duydum degerlndrp hamile kalani burda ins bnde tuttrm bu ay 😊