Nazlı kızım kibar kızım 40+3te sonunda kavuştuk. Bu hikayeyi bende birgün buraya yazmak için heyecanlanıyordum. Normal doğum için her şeyimiz uygundu. Ama normal yolla gelmeyi bebişimiz tercih etmedi. 39+5te gece acile gittim . Sancılarım vardı. Ebe doğumun başladığını fakat daha çok başında olduğumu ve 1 cm açıklık olduğunu söyledi. Ertesi gün öğlen saatlerinde nişanım geldi . Doktorumu aradım . Bu gece yada yarın doğurursun dedi. O gün tarih 30.12.22. Yeni yıl bebeği olsun istedik fakat gelmeye kararlıydı. Akşama doğru çok sancım oldu . Fakat düzensizdi. Cumt günü yani 31.12.22 saat 23.00 civarı yine sancılarım başladı doktorum için bu sancılar yeterli değildi . Güzel kızım beni dört gün boyunca çok zorladı sürekli sancılarla yokladı. 40+2 03.01.23 tarihinde kontrolde suyun iyice azaldığını artık bebeği bekletemeyeciğimizi söyledi . 04.01.23 tarihinde sezeryan doğum prensesime kavuştuk. Şükür ikimizde iyiyiz bugün taburcu olduk evimizdeyiz rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin 🌸💗