Aras_Beyin_Annesi27 Minikcennetim akşam 9-10 gibi nişan gelmişti. Sabah 7 buçukta kalkmamla suyumun gelmesi bir olmuştu. Dikkat edin
Zeynepbebek23 Ya kızlar dün benimde nişan gibi bişey geldi peçeteye işaret parmağı kadar sümüksü sarı jel gibi ama hiçbişey yok ne sancı sadece bel ağrım var🫤Acaba ne zaman gelir bebiş😅Bide karnımda bebek toplanıyor taş gibi oluyor😢
Aras_Beyin_Annesi27 Zeynepbebek23 affedersin sümüksü hafif kanlı az bir akıntı gibi kan değilse de hafif pembemsi gibi oluyor
balporsuguu Minikcennetim 31.haftamda geldi,kanli sumuksu yogun bir sekildeydi.3 hafta ilaclarla dogumu durdurabildik
-gula Bende 38+0 dayım sabah nişanım geldi sanırım doktor kontrolüm var bugün bakalım hayırlısı çok heyecanlıyım
Minikcennetim Merveofs bende beklemedeyim sancın oldu mu canım nişan gelince birde neye benziyordu nişanın
-gula Minikcennetim canım böyle sarı akıntının biraz fazla sümğksü bişey ama doktora gösterdim doktor yoğun alkıştı dedi ama 9 aya kadar hiç böyle bir akıntım olmamıştı. Nst sancım çıkmadı 3 gün sonra tekrar gel dedi