Leon06 Kızlar çok şaşırdım küçücük yanak bu kadar belli olur mu 🥰 cinsiyet tahmininiz var mı acaba 🤩 https://resimyukle.io/r/94jGeSuD44
efeninannesiii_ Leon06 kuzum sanmıyorum yanak olduğunu detaylıya girdiğimde bile böyle yanağı yoktu bebeğimin ama emin de olamadım tabii ya aksa maşşallah 😂😂
Aydabu36 Leon06 MasaAllah tombik surat,henuz haftan kucuk ama yuzune bakinca icimden erkek bebek gecti
Nazlicangrhn-3009 Leon06 yani bencede yanak benimde kızımın böyleydi şimdi ultrasonda yüzünün 4/3 ü yanaktan ibaret duluklu duruyor 😂🙈
Leon06 efeninannesiii_ bende ondan şaşırdım ellerini mi yüzüne getirdi diyorm ama ellerini de haraket ettiriyordu yanlardaydı heralde 🤣
Leon06 Nazlicangrhn-3009 yaa maşallah eşimin yeğenleri böyle yanaklı çok hoşuma gidiyordu yanaklı olucak galiba 🥰🥰
Nazlicangrhn-3009 Leon06 aynen benim eşimde yanaklı kız kardeşimde hep onlar gibi olmasını istemiştim bende 🙈😂
Bluesky-mom Leon06 ultrasonda gölgelerden böyle büyük gibi durabiliyor ama o kadarcık kafaya o kadar yanak olmaz. Gölgedir