Seydanur10 Kızlar 34 haftalık hamileyim son 1 haftadır göğsümden süt geliyor azar azar sarı renkte zaten bugün kasindi biraz kasidim süt aktı hemen sanırım oynanmasi gerekiyor değil mi?
SutlacimiYedimmiBen Seydanur10 hamileliklerimde hic sütüm gelmedi ama dogurduktan sonra bol bol sütüm oldu sukurler olsun
Bebis12929e Seydanur10 24 haftaliğım benmkindende geldi doktorum normal olduğunu söyluyo doğumu tetiklemez dedi
Seydanur10 SutlacimiYedimmiBen benim çok hafif gelmeye başladı acaba doğum belirtisi mi bilmiyorum ki
SutlacimiYedimmiBen Seydanur10 tek basina dogum belirtisi oldugu soylenilemez ama dokunmamakta fayda var sari süt altin süttür bebegin ilk agiz sütü cok kiymetli bos yere sıkmayın bebeğinize saklayın.
Damlanek 25 den itibaren sanki özellikle yemek yedikten sonra geliyor sap sarı tentirdiyot gibi hatta ped koyuyorum aşırı yapışık ve aşırı sıvı ev tişörtlerim battı dr a sordum olabilir normal dedi
Damlanek Seydanur10 evet doğjm için almıştım ben de kullanıyorum sarı sarı yuvarlak olıyor kuruyunca da çok sert