Meloo35 Ara sıra çarpıntım oluyor bunu yaşayan varmı birkaç yerde gebelikten dolayı olduğunu duydum ama doğruluk payını bilemiyorum
Tufutufu Meloo35 ben bu ara sık yaşıyorum. 10 gündür hastayım. Kan sulandırıcı da vuruluyorum ama o çarpıntı hissi geçmiyor hiç. Kaç haftalıksın? Şimdi nasılsın?
minikmucizemmmmmm Meloo35 tsh düşüklüğü çarpıntı yapıyo bende 16 haftadayım tsh düşük ilaç kullanmıyorum ama doktorum tek sıkıntısı sana çarpıntı yapar demişti
Meloo35 Tufutufu ben 14.haftadayım herhangi bir sağlık sorunum yok ama ara sıra yaşıyorum artarsa doktora söylicem
-Ylz- Kan ihtiyacı iki katına çıktıgı için 130 140 a kadar normal olduğunu duymustum. Bende normalde de çok olur hamilikte iyice arttı.
dlrdlr4 minikmucizemmmmmm merhaba suan ayni durumu yasiyorum surecinizi paylasabilir miisniz? Bende endokrin doktoruna gidecegim tsh 0.021 çıktı. İlac kullandiniz mi hocaniz ne verdi acaba
Sbahcivanlarr Gebelikten önce de ritm bozukluğu vardı. Şimdi son zamanlara girmemle birlikte tüm dermanım kesiliyor o anda. 🤗
Kucuk_melegim Meloo35 bende de oluyor canim cok normal kan basıncı yükseliyor kan hizli kalbe pompalandiği icn çarpıntı yapiyor