Unhappy Doktor böyle söylemiş eşime. Tüp bebek gebesiydim 7+5 de durmuştu kalbi. Rahim zarar görmesin diye oymadı galiba. Anlamadım ben normalde aacaba böyle mi yapıyorlar temizledim diyorlar. Bizim ki detaylı mı anlatmak istedi ki
2aslan_annesi07 Unhappy o nasıl oluyo ya temizlenmesi lazım parça kalmamalı başka doktora gidip muayene olun bence çok geçmiş olsun Rabb’im Salih evlat nasip etsin insaAllah❤️
Minikmucizemmm26 Unhappy yanlış bilgi vermek istememem ama tamamen temizlenmeli diye biliyorum başka bir doktora muayene olmanızda fayda var
Dilaraa23 Unhappy bende kürtaj oldum nisan ayında tamamen temizlemesi gerekiyor doktorun başka bir yere gözükün bence
2aslan_annesi07 Unhappy adetle dusmeyebilir bazen düşük yapanları kontrol ediyo doktorlar ve tatmin olmuyolar parça kalmış deniyo ve düşük olduğu halde kürtaj olunuyo tekrar farklı bı doktora görünmeniz faydali olabilir
Unhappy Dilaraa23 stres yaşamaktan bıktım bunaldım artık 🥺 kendi tüp bebek uzmanıma yazıyım böyle bir şey oldu diye bakalım ne diyecek
Unhappy 2aslan_annesi07 Özelde oldum kadın doğum ve tüp bebek uzmanıydı.. hastası çok olan bir doktor aslında ona dayanarak güvenerek gitmiştim. Perşembe günü için tekrar çağırdı kontrol için… Kendi tüp bebek uzmanıma yazıyım bir aklımda takıldı kaldı