Songulkip95 Kızlar 37+6 günlük hamileyim bu sabah pembe bir akinti geldi buda nisan sayilirmi illa sumuksu mu olur
SedanurAydnAta Songulkip95 36 haftalığım benimde sabah yeşil akıntı ile karışık sümüksü hafif kanlı geldi. Alttan muayene oldum arttı kanlı akıntım 😬
arbustoo çatı muayenesinde neden kanama oluyor anlamıyorum hem zor bir şey değil diyorlar hemde olduktan sonra kanama oldu diyorlar :(((
SedanurAydnAta arbustoo ayy sorma canım ben hissetmedim anlamadım bile eve geldim kaç saattir devam ediyor akıntım 😢 ilişkiye giriyoruz bişey olmuyor onda niye oluyor anlamıyorum zorlamadı bile doktor
Minnil SedanurAydnAta nasıl hiç anlamıyorsunuz Nekadar güzel benim niye muayenem bukadar zor geçti anlamıyorum 😔
Slha SedanurAydnAta acilman varmiymis bnde 33 haftayim dun beyaz akintinin icinde kanli akinti vardi insallh nisan degldr doktra gttim dengesz duzgun bisey dem3di nisan veyada degl demedi fitil verdi
Songulkip95 Bu çatı muayenesi kişiye göre değişiyor bazısı anlamadım diyor bazısı canim yandı diyor. benim ilk hamileliğin bu bilmemek zormuş
SedanurAydnAta Slha canım hiç belli olmaz o iş ya 36 benimkide açılma yok incelme var 2 3 cm ile 2 hafta gezende var diyo doktor sıkma canını gelmek isterlerse gelsinler seninkide çok da kritik haftada değil
Slha SedanurAydnAta insallh saglokla gelirler kuvezde kalmazlar yaa 😡 rabbm bize bagislasin bna da bebegimede dua edermisn
SedanurAydnAta Slha ederim kuzum sende bana dua et kanamam devam ediyor yine peçeteye sildikçe ama bebek hareketli
Slha SedanurAydnAta o muayeneden dolayida olmus olablr insallhh sag salim alirsin kucagina rabbm bi avazda dogum yapmayi nasip etsin sana ve evladina rabbm saglik versin insallh 💕