DuriyeSerap Bugün keyfimi getirdi bu görsel cok güldüm kendi kendime ama asla cınsıyetini belli etmıyo hatta cok küçük bacakları dedi doktorumuz🥹🙈🫶
AyFa1608 DuriyeSerap ilk bakışta kuş gibi görünüyor 😅😅 amuda kalkmış sıpacık😂 bi ara benimkide amuda kalkmıştı uğraştık ama göstermemişti cinsiyeti bidahakine öğrendim doktor bakar bakmaz annesi aöuda kalkmış bekliyor dedi çok güldüm bende o pozuna😅😅
DuriyeSerap Kuzuletta hahah ya valla çok moralim bozuktu görünce bebişi bende şaşırdım yengeç Burcu olcak aslında çok ta sakin olması gerekir ama bilemedim😅🙈
Tugce-D DuriyeSerap ya bende bugun doktora gıttım 10 haftalıgım benımkıde bas asagı duruyor kroktum bı an bı aıkıntı yoktur sıymı pozısyonda sorcaktım doktora heyecandan unuttum ama bızımkılern ıye yan yatmıyor kı 😂😂😂kac haftalık sızınkı ınsallah doner
DuriyeSerap Tugce-D valla geçen hafta gittimde gayet keyifli görünüyordu yan yatıyodu ama bu sefer anlamadım🙈doktora sormadım ama bi gariplik olsa söylerdi hatta cok güldüm doktorun yanında amuda kalkmış felan dedim 😅 13 haftalığız
DuriyeSerap AyFa1608 hahaha aynen kul balık arası bi garip duruyor😅😅😅 ay bakalım ua cok ta merak ediyorum cinsiyeti😇
DuriyeSerap Mustafayigitvebeytugannesi evet geçen hafta ultrason resminede erkek demiştiniz hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama okadar cok kişi erkek dedi ki hazırladım galiba kendimi erkek bebişe ama hayalim hep kız annesi olmak tabi hayırlısı🤲🤲 şu ikili test riskinden de bir kurtulim farketmıyor artık cımsıyet😇
Mustafayigitvebeytugannesi DuriyeSerap sanırım bu resim farklı ilk defa gördüm çünkü 😊 hakkında hayırlısı olsun canım sağlıklıca al kucağına 🤲🌺
guzelanne01_ DuriyeSerap bu senenin bebişleri çılgın😂Benim oğlumunda aynı Asla göstermiyorda kendini sadece cinsiyetinde çıktı ortalığa
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ sanırım bir tek benim oğlan pasif kalıyor 23 haftalık oldum bırak amuda kalkmayı daha doğru düzgün karnımda hareket ettiği yok 😂
Mustafayigitvebeytugannesi guzelanne01_ yok canım ben sakinim 😂😂 ilk oğlum aynı babası aşırı hırslı yerinde duramayan agresif ve hiperaktif 😊 ikinci oğlum sakin uysal anlayışlı. Şimdi üçüncü oğlum geliyor sanırım buda sakin olcak gibi inşallah 😂😂
guzelanne01_ Mustafayigitvebeytugannesi ozaman sana çekmiş canım😂ilk çoçuk baskın oluyor zaten babaya çekiyor