babygst anladım kuzum eşimde sperm sorunu yok çok şükür benim de bı problemim yok aslında yani tüp tiksnikligim vardı soldakinde ama o da gebe kalmaya engel değildi 3 kere çektirdim ilk ikisinde tıkanıklık vardı açıldı 6 ay ara ile çekildim. Eski doktorum tıkanıklık tekrsrliyi felan demişti, 3. Hsg yi çektirdikten sonra 2 3 ay sonra felan yeni doktoruma çektirdim onda bı sorun yoktu tıkanıklık vs hiç bişi görünmedi. Biz 2 yıldır deneyip deneyip her ay negatif olunca artık bısi yapmak istedik tüp bebek gibi. Pazartesi günü doktoruma gidicem bakalım inşallah hayırlisiyla bizde tüp bebek istiyoruz. İlk aslında aşılama demişti doktorum ama aşılama da olma olasılığı bıraz daha düşük ona vereceğim parayı tüp bebeğe veririm bır ay daha bekleyip üstüne katıp yaptririrm daha iyi diye düşündüm en azından tüp benekte olma olasılığı daha yüksek tabiki tutmama gibi olasılıkla var ama en azından yüksek ihtimalle olumlu sonuçlanıyor. Bide ben sakaryada oturuyorum belki burda daha uygundur inşallah öyledir diye umud ediyorum en azından 😂 güzel haberler alıriz inşallah kuzum sürecini bizlerle de paylaşmayi unutma hele bana valla çok merak ederim bende yaptırcak olursam en azından senden de duymuş olurum süreci