Busracan_98 Kızlar ben 30 haftalık hamileyim fakat pek karnım belli olmuyor ve herkeste küçük olduğunu söylüyor sizde durumlar nasıl moralim bozuldu ya 😏
A_syma Busracan_98 Ic karniniz genistir. Ne guzel iste karniniz büyük olsada ne kadar büyük derler. Takmayin kafaniza
Eleonora Busracan_98 9 aylik olucam karnimi görenler sasiriyor. Çok küçük ayina göre diyorlar. Ama bebisimin sukur kilosu falan iyi
Ece61 Busracan_98 bende 34+4 ün kızımla yeni yeni artık hamilesin diyorlar zaten biraz kiloluydum ama karnım çok yok bence bu avantaj ne çatlak ne bi şey oluyor iç karnım var galiba geçen hafta bebiş 2500 kg du sağlıklı keyfi yerinde boş verin milleti
Busracan_98 Ece61 çok teşekkür ederim rahatladım biraz yani herkes kocaman bir karın bekliyor birde öne doğru değil de yanlarıma doğru büyüdü karnım
2022bebeki Busracan_98 Karin büyük olunca ne oluyormuş peki? Hayat kaliteniz konforunuz düşüyor resmen neden üzülüyorsunuz. 36. Haftam bitiyor hala otobüste hamile oldugumu anlayip yer veren bile yok🤣