Merveofs Normalde çok tv falan izlemem ama yemek yaparken çamaşır katlarken falan bir şeyler izlemeyi severim. Sürükleyici az bölümlü önereceğiniz diziler var mı? 🤭
Flyy Merveofs Bölümü az değil ama ev işi yaparken Muhtemeşem Yüzyıl güzel gider 😁😁 Bi de Aramızda Kalsın diye bi dizi vardı tam aile dizisi geçen yıl bitirmiştim cok güzeldi 🙂
Summerwine Merveofs ben eskilerden dizi olarak Türklerde Avrupa yakası,yedi numara falan izlerim hem komik hemde bölümler 40 dk filan,yabancı olsun diyorsan da big bang theory,modern family,how i met your mother,Emily in Paris,ginny and Georgia falan olabilir
Merveofs kucukbebek yalı çapkınına arada bakıyorum ben de 😊 Daha böyle bitmiş diziler olursa güzel olur aslında bölümleri beklemek sıkıcı oluyor 😃
Merveofs Flyy ay muhteşem yüzyıl izleyemem dee hiç sevemiyorum tarihle ilgili dizileri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ötekine bir bakayım 🌸🌸😃
Flyy Merveofs yaa bi de cok eski bi dizi vardı Merlin diye hem kısa kısa bölümler hem de eğlenceli tavsiye ederim şimdi aklıma geldi 🙃🙃
beyazgull Ben yemek yaparken yemekteyizi youtubedan izliyorum hoşuma gidiyor kenara koyuyorum telefonu daha zevkle yemek yapıyorum tüm bölümleri koyuyorlar 🤣